• Leuk dat je interesse hebt om bij VTC Woerden te komen spelen. De vereniging bestaat uit verschillende onderdelen. Door een mailtje te sturen naar de voor jou geschikte contactpersoon kun je het snelst bij ons komen volleyballen. vermeld in ieder geval je naam, je telefoonnummer en je leeftijd en vertel wat over je volleybalervaring:

  1. Senioren die competitie willen gaan spelen kunnen mailen naar de TC Heren of de TC Dames.
  2. Junioren t/m 18 jaar kunnen contact opnemen met onze TC Jeugd.
  3. Jeugd t/m 12 jaar kunnen contact opnemen met TC Mini.
  4. Recreanten kunnen contact opnemen met TC Recreanten.

  Zij nemen dan snel contact met je op en proberen een geschikt team te vinden waar je een paar keer mee kunt trainen. Je mag, zonder verplichtingen, drie maal meetrainen. Daarna kun je besluiten om je als lid van VTC Woerden in te schrijven. In dat geval krijg je van de trainer of van een lid van de TC een aanmeldformulier, dit formulier dient, voorzien van een pasfoto te worden ingeleverd de ledenadministratie. Het aanmeldformulier kun je ook hieronder downloaden.

  Het duurt ongeveer twee weken voordat je zowel bij VTC Woerden als bij de Nevobo bent ingeschreven, Je krijgt dan een spelerskaart en vanaf dat moment ben je speelgerechtigd en kun je je eerste wedstrijden spelen. Voor vragen kun je terrecht bij de nxs-domselection.

  Download hier het aanmeldformulier

 • Aanmeldformulier

  Voornaam *
  Tussenvoegsel
  Achternaam *
  Initialen *
  Geslacht *
  Geboortedatum *
  Competitie *
  Bondssporten *
  Straatnaam
  Huisnummer *
  Nummertoevoeging
  Postcode *
  Plaats
  Telefoonnummer
  Mobielnummer *
  Email *
  Email Herhalen *
  Iban *
  Opmerkingen
  Captcha *
  Velden met een * zijn verplicht!