• De Club van 50 is een club van mensen die iets extra's willen geven om de financiële positie van VTC te steunen. Zo kunnen er verschillende activiteiten georganiseerd worden, denk daarbij aan de themafeesten, VTC Beach, VTC Jeugdkamp, maar ook de gewoon noodzakelijke zaken kunnen opgepakt worden zoals de aanschaf van kleding, ballen en andere materialen.

  Dit zijn mensen die zich betrokken voelen bij VTC en zoals gezegd een bijdrage willen en kunnen geven. Dit geldt voor iedereen die zich verbonden voelt met VTC; vaste bezoekers, ouders van, leden zelf, omwonenden en bargasten.

  Een lidmaatschap van de Club van 50 houdt in dat je voor elk startend seizoen ?? 50,- doneert in de clubklas. Deze financiële ondersteuning kan VTC ?? zeker in deze tijd ?? goed gebruiken!

  Wat krijg je ervoor terug? Allereerst natuurlijk een goed gevoel om je VTC extra ondersteunt (en dat is altijd welkom!). Daarnaast krijg je ??eeuwige?? roem omdat jouw naam op het grote, blauwe Club van 50-bord staat dat in de kantine hangt. Daarnaast aan het einde van het seizoen worden alle leden van de club van 50 uitgenodigd voor een leuk uitje om iedereen die VTC steunt in het zonnetje te zetten.

  De volgende mensen zijn je al voor gegaan als Lid van de Club van 50:

  Jaap Boom Cees Blonk JaJa Wim de Beij
  Antoine EDWIN DE B MUIS Mleen & Wout
  BEUKERS Kees & Iet Marius & Ida Bart vd Poel
  J.W. Blok P. Zuijdgeest Kippie G. van Eijk
  Opa v. Dam Bar & San RAAF Ans L'Ami
  Dieneke Marcel J. Samson Arie V.
  Jelle Karel v. Rooijen De Sint  

   

  Is je interesse gewekt, en wil je ook wat extra's bijdragen en jouw naam vermeld zien op het grote blauwe bord in de kantine? Meld je dan nu aan en vul het aanmeldingsformulier in!

   

  Meld je nu aan voor de Club van 50