• Quadrant Bouw VTC Woerden Dames 1 gelukkig weer compleet, maar helaas nog geen succes kunnen behalen tegen de jonge dames van Huizen!

    Zaterdag 8 Oktober stond er voor de dames van Quadrant bouw Woerden om 15:45 weer een ontzettend leuke wedstrijd tegen PDK huizen op het programma, het is een jonge ploeg dus dat zou zeker een leuk potje worden .. iedereen had hier denk ik extra veel zin in omdat we vanaf deze week met een compleet team de strijd aan konden gaan! 
     
    Verslag door Esther van Sligtenhorst
     
    Met deze goede moed, ontzettend veel energie en ontzettend veel enthousiasme begonnen de Dames van Quadrant Bouw VTC Woerden aan de eerste set tegen PDK huizen .. die niet zo soepel begon als verwacht, na een service serie van Huizen die woerden niet geheel onder controle kon krijgen stonden de dames 2-7 achter en begonnen de koppies een klein beetje te hangen, wat natuurlijk zonde was. Maarrr .. dit werd gelukkig snel opgepakt en na een aantal punten resulteerde dit in een service serie waar de dames van Woerden weer energie uit konden putten. Er werd gevochten, gejuicht en alles werd eraan gedaan om die eerste set te winnen en er werd echt een feestje van gemaakt, maar helaas lukte dat nog niet helemaal en eindigde de set in 19-25. Vol goede moed gingen we naar de tweede set want de energie zat er zeker in alleen die moesten  we er even uit zien te halen. 
     
    De tweede set begonnen de dames van Quadrant Bouw VTC Woerden enthousiast, met pit en vol vertrouwen.. maar de dames konden dit niet heel lang vasthouden, kleine foutjes werden gemaakt, er kwam geen lach meer op de gezichten, en zo viel je van het een in het ander. Er werd nog ontzettend hard gevochten en geprobeerd alles eruit te halen, maar de dames konden het maximale er nog niet uit halen. Deze set eindigde dan ook in 10-25 .. hier was meer uit te halen en met die gedachte gingen de dames de derde set in.
     
    De derde set liep aardig gelijk op tot 8-8 en het leek erop dat de dames hun pit weer gevonden hadden, dit wilde iedereen stuk voor stuk doorpakken en meenemen in de rest van de set dus er werd hard gevochten en alles werd eruit gehaald. Net als in de tweede set werden er nog veel kleine foutjes gemaakt waardoor PDK Huizen de ballen net iets beter af kon maken. Maar we gaven de moed niet op .. er werd vanaf de bank gejuicht en gejoelt om het enthousiasme erin te houden maar helaas heeft dat niet geresulteerd in het winnen van set drie die eindigde in 17-25. 
     
    Set vier hadden we niks meer te verliezen en moesten we er toch even alles uithalen wat erin kon zitten, de dames van Quadrant Bouw VTC woerden begonnen met een andere opstelling dan in de andere sets om eens te kijken of er nog iets in de ploeg te brengen was. Tot 11-11 ging het redelijk gelijk op en wisten de dames het enthousiasme weer terug te brengen. Na wat wissels in spelverdeling en aanvallers hoopten we de set nog even binnen te pakken en het maximale uit iedereen te halen maar helaas mocht het niet baten, het zat er vandaag gewoon niet in! De vierde set eindigde in 18-25. 
     
    Al met al was het een lastige wedstrijd met ups en downs, we hebben veel mooie en strijdlustige momenten gezien die we zeker meenemen naar volgende week. Maar ook hebben we veel foutjes gezien waar we gelukkig deze week weer op mogen trainen om ons klaar te maken voor de wedstrijd tegen Compaen DS 1 op Zaterdag 15 Oktober om 15:45 in Oostzaan. Zijn jullie erbij om ons aan te moedigen?