• Eerste winst van het seizoen voor Quadrant Bouw VTC Woerden Dames 1

    Zaterdag 22 oktober speelde Quadrant Bouw VTC Woerden Dames 1 tegen Sliedrecht Sport Dames 3. Met sterk spel, doorzettingsvermogen en een goede vibe haalt VTC Woerden met 3-1 de eerste winst van het seizoen binnen!

    Verslag door Lianne de Langen

    De eerste set loopt in het begin gelijk op. Halverwege de set loopt Sliedrecht uit. De pass ligt bij Quadrant Bouw VTC Woerden Dames 1 niet perfect. Voor de spelverdeelster is het lastig om de aanvallers goed te bedienen en de aanvallers komen niet goed tot score. De eerste set wordt verloren met 16-25.

    Met een andere spelverdeelster en diagonaal start Woerden aan de tweede set. De dames van Quadrant Bouw VTC Woerden lopen na een mooie serveserie snel uit. Het sterke spel wordt vastgehouden, de pass ligt een stuk beter en de aanvallers maken mooie punten. De tweede set wordt gewonnen met 25-12!

    De derde set loopt in het begin weer gelijk op. Daarna herpakt Quadrant Bouw VTC Woerden zich. Er wordt gebruik gemaakt van het blok om via de handjes te scoren. Daarnaast was er een goede servicedruk die Sliedrecht niet goed onder controle leeg. Sliedrecht komt nog even terug, maar de set gaat met 25-18 winst naar de dames van VTC Woerden.

    Ook de vierde set loopt in het begin gelijk op. VTC Woerden houdt wel vertrouwen in het eigen spel en dat is te zien. De dames lopen uit dankzij de pass die goed ligt. Het blok is sterk en het spel wordt mooi verdeelt, zodat de bal lekker kan worden aangevallen. Het eindresultaat van de vierde set is 25-15 winst en daarmee behaalt Quadrant Bouw VTC Woerden dames 1 met 3-1 de eerste winst van het seizoen!

    Na de wedstrijd hing er een euforisch gevoel in Woerden. Blij om in een wedstrijd te kunnen laten zien wat in een training ook lukt.