• Quadrant bouw VTC Woerden heeft geen punten kunnen pakken tegen het te sterke Sovoco

Afgelopen zaterdag werd in de thuishal van VTC woerden gestreden tussen Quadrant Bouw VTC woerden dames 1 en Sovoco dames 1. Voorafgaand aan de wedstrijd was er een minuut stilte voor onze trouwste supporter Servet, de vader van de libero Eda Dundar. Graag willen wij alle aanwezigen bedanken voor het mogelijk maken van dit moment. In teken van zijn overlijden werd er tijdens de wedstrijd gespeeld met rouwbanden.

De eerste set ging wat wankelend van start en moesten de spelers van Quadrant bouw VTC nog wat warm worden. Bij 3-10 achter werd er een time-out genomen. Die heeft gelijk drie winstpunten opgeleverd. Daarna bleven de punten weer enige tijd de tegenstander. Op een stand van 9-19 werd er dan ook weer een time-out genomen. Helaas konden de dames van Quadrant Bouw VTC de set niet meer naar zich toe trekken en verloren met 11-25.

De tweede set kwamen de dames wat meer in het spel en de twee ploegen gingen dan ook gelijk op in het begin van de set. Bij een stand van 7-13 nam coach Joost Roede een time-out om de energie wat op te voeren. Er werden regelmatig punten gepakt, maar dit was niet genoeg om er met de winst vandoor te gaan. De set ging uiteindelijk naar tegenstander met 16-25.

De basisopstelling is in begin set drie wat omgegooid. Dit had als gevolg dat de dames van Quadrant Bouw VTC een voorsprong op had gebouwd van vier punten. De dames van Sovoco kwamen hier helaas weer sterk bovenop en bouwde weer een voorsprong van een paar punten op. Bij een stand van 14-21 werd er weer gewisseld bij de thuisploeg. Sovoco heeft de set net een stand van 15-25 naar zijn toe weten te trekken.

De laatste set zette de dames van Quadrant Bouw VTC alles op alles om toch nog een set te winnen. Dit resulteerde weer in een sterk begin, maar dit was niet vol te houden en nam de coach Joost Roede een time-out op de stand 6-11. Een punt later werd er ook nog een laatste wissel gedaan. De strijdlust van Quadrant Bouw VTC Woerden was helaas niet goed genoeg en verloren de laatste set ook met 12-25.

Aankomende zaterdag spelen de dames van Quadrant Bouw VTC Woerden dames 1 in Oostzaan tegen Compaen dames 1.